• zaterdag 10 April 2021
  • Het laatste nieuws uit Suriname

Verkeerscrimineel rijdt drie de dood in

Datum: | Bron: Starnieuws | Door: Redactie

Drie voetgangers zijn in de avond van zondag 7 maart overleden na een aanrijding. Aseya Acelie (17), Jason Agwentie (26) en Chavelero Sieran (26) kwamen om nadat zij door een personenauto aan de Nieuw Weergevondenweg waren aangereden. Een vierde voetganger en de autobestuurder zijn ter observatie opgekomen in het Academisch Ziekenhuis.

Bij aankomst op de plaats van het ongeluk trof de politie de drie overleden voetgangers aan. Eén van hen was door de slag van de botsing enkele meters verderop geslingerd, waarbij zijn lichaam onder een auto die in een garage was geparkeerd, terecht was gekomen.

De afdeling Public Relations van de politie meldt dat de bestuurder met een hoge snelheid reed over de Nieuw Weergevondenweg. Hij kwam uit de richting van de Hiraweg en ging richting Indira Gandhiweg. Op gegeven moment raakte een van de achterbanden van het voertuig het trottoirband, waardoor de bestuurder de controle over de besturing van de auto verloor. Het voertuig kwam op het trottoir terecht, kwam tegen een elektriciteitspaal aan en trof vervolgens de vier jongemannen die op de hoek van de Monitorweg stonden.

Na de botsing rolde de auto enkele meters door en kwam tegen een schutting, om vervolgens tot stilstand te komen op het wegdek. Ook een bromfiets van een van de slachtoffers die langs de weg geparkeerd stond is totaal vernietigd. De autobestuurder heeft geen rijbewijs.

Datum: | Bron: Starnieuws | Door: Redactie