• woensdag 29 June 2022
  • Het laatste nieuws uit Suriname
default

Veel Nederlanders in Suriname die illegaal uitkering trekken en hier de show willen stelen

| gfcnieuws.com | Door: Redactie

INGEZONDEN- Op de GFC – nieuwssite las ik vandaag een opvallend verhaal over een heer die zich in Nederland volledig heeft laten afkeuren en geld van de Nederlandse staat ontvangt.

Toch heeft hij het lef om in Suriname geld te komen verdienen.

Dit soort figuren die misbruik maken van belastinggelden van zeer hardwerkende mensen in Nederland moeten wat mij betreft hard worden aangepakt.

Het kan niet zo zijn dat personen in Holland zich uit de naad werken om uiteindelijk het luieren en lekker leven van deze schaamteloze parasieten hier in Suriname te bekostigen.

In mijn omgeving ken ik wel een paar die misbruik maken van Nederlandse uitkeringen en zonder gêne hier drempelloos hun zaken doen en goede inkomsten genereren.

Het zijn deze wezens die je dikwijls in grote luxe auto’s ziet rondrijden op de wegen in Paramaribo en proberen de show te stelen.

Zij doen alsof ze superieur zijn aan anderen, terwijl ze al jaren op schandalige wijze misbruik maken van een uitkering die betaalt wordt uit belastinggelden van hardwerkende werknemers.

Het zou heel handig zijn indien wij hier in Suriname zouden kiezen voor veel meer sociale controle en instanties op de hoogte brengen van dit soort oplichtingsgevallen.

Mogelijk kan de Nederlandse ambassade een tiplijn introduceren en het nummer vaker publiceren zodat aangiften makkelijker worden gemaakt.

De regering Rutte mag erop rekenen dat er veel fraudegevallen onthuld zullen worden.

Foto ter illustratie.

R. Pinas

DISCLAIMER: Publicatie van ingezonden stukken houdt niet in dat de redactie het eens is met de inhoud.

| gfcnieuws.com | Door: Redactie