• zondag 16 May 2021
  • Het laatste nieuws uit Suriname

TELESUR IN ZEE MET CERILLION VOOR SAMENVATTEND PLATFORM

Datum: | Bron: United News | Door: Redactie

Foto: Mike Antonius, CEO van Telesur

Telecom-provider Telesur schakelt over naar een samenvattend platvorm om al haar diensten geünificeerd aan te bieden.

Het platform is ingericht voor netwerktypes (vast en mobiel), alle diensttypes (spraak, data, content) en alle betalingstypes (prepaid, postpaid). Er is gekozen voor de Enterprise BSS/OSS-suite van Cerillion Technologies Ltd.

De samenvoeging van alle bedrijfsonderdelen in één enkele dienstencatalogus, tariefmodule en klantrelatiemanagementsysteem zal niet alleen aanzienlijke operationele efficiëntie opleveren, maar ook een sterk verbeterd serviceniveau en aanbod voor de klanten van Telesur. “Na een diepgaand en formeel aanbestedingsproces was Cerillion de duidelijke winnaar en het enige bedrijf dat aan onze technische en commerciële criteria kon voldoen en zich bovendien aan onze belangrijkste mijlpalen project kon committeren”, zegt Mike Antonius, CEO van Telesur. “We kennen Cerillion al een aantal jaren en de kracht van hun track-record met andere soortgelijke multi-play-providers geeft ons de zekerheid van resultaat die we nodig hebben voor dit bedrijfs-kritische project.”

Cerillion is een innovator in oplossingen voor digitale monetarisering en klantenbeheer. Zij implementeert de modules Enterprise Product Catalogue, Convergent Charging System, CRM Plus, Revenue Manager, Service Manager, Self Service en Business Insights van haar vooraf geïntegreerde BSS/OSS-suite, en beheert de migratie van Telesur’s oudere prepaid- en postpaid-systemen. “Telesur is een bedrijf waarmee we al lange tijd willen samenwerken. Wij geloven dat de twee organisaties uitstekend bij elkaar passen en de duur van de verbintenis die we nu zijn aangegaan, weerspiegelt onze betrokkenheid bij hen en hun geloof in het serviceniveau dat wij als leverancier en zelfs als partner kunnen bieden”, aldus Louis Hall, CEO van Cerillion. “We zijn verheugd hen te mogen verwelkomen in de Cerillion-familie en we zijn zeer verheugd hen te kunnen ondersteunen bij hun volledige digitale transformatie.”

UNITEDNEWS

Datum: | Bron: United News | Door: Redactie