• vrijdag 22 October 2021
  • Het laatste nieuws uit Suriname

TELESUR GAAT OFFICIEEL SAMENWERKEN MET GLOBITEL VOOR LEVERING VAN USSD GATEWAY

Datum: | Bron: united news | Door: Redactie

Voorlezen

Het Telecommunicatiebedrijf Suriname (TeleSur) heeft het contract voor de levering van USSD Gateway toegekend aan Globitel. Dit is het eerste project in Latijns-Amerika voor het in Jordanië gevestigde bedrijf.

Globitel, een toonaangevende leverancier van telecom- en contactcenteroplossingen, kondigde zondag, tijdens de presentatie van het eerste kwartaal van boekjaar 2021, aan dat zij een contract heeft kunnen sluiten voor de levering van USSD Gateway aan Telesur. Dit zal samen met een kanaalpartner, KocharTech gebeuren. “We zijn verheugd om aan te kondigen dat Globitel voet aan de grond heeft gezet op de Latijns-Amerikaanse markt bij Telesur in Suriname. Dit is een toonaangevend bedrijf dat ongeveer 500.000 abonnees wil bedienen met een USSD Gateway oplossing. Samen met KocharTech hebben we de aanbesteding gewonnen om onze VAS-oplossing voor het land aan te bieden”, zegt Fadi Qutaishat, vice president van Globitel.

“De bedrijfsuitzichten zijn tweeledig: een toegangspoort tot de Latijns-Amerikaanse markt, en een nieuw, schitterend partnerschap. Het stimuleert ons verder om een betrouwbare en go-to partner te worden voor een groeiende en evoluerende regio.”

Globitel biedt wereldwijd oplossingen aan mobiele netwerkoperatoren, overheidsinstellingen en ondernemingen, goed voor meer dan 500 miljoen abonnees in 30 landen bedient met de partners Zain, STC, Ooredoo, Etisalat, Orange, Mobily, Batelco en MTN. Nu is ook Telesur een partner.

UNITEDNEWS

Datum: | Bron: united news | Door: Redactie