• vrijdag 14 May 2021
  • Het laatste nieuws uit Suriname

Suriname verslaat Mexico

Datum: | Bron: De Ware Tijd | Door: Redactie

Suriname verslaat Mexico

04/05/2021 21:01 - Van onze redactie

Doelman Resham Panchoe (groen) vervulde opnieuw een glansrol voor Suriname. Foto: Erick Alvarez Penados  

PARAMARIBO - Roché Pita heeft Suriname dinsdagavond aan een 5-4 overwinning geholpen op Mexico in het Concacaf-kampioenschap zaalvoetbal. Hij scoorde de winnende treffer met nog 2:35 te spelen. De nationale zaalvoetbalselectie heeft daardoor nog alle kans om de kwartfinales te halen. De verwachting is namelijk dat dit Mexico niet gaat kunnen winnen van Panama.

Suriname werd maandag bij de start van het regionaal toernooi nog met 11-1 onder de voet gelopen door Panama. Ook dinsdag begon het nationaal team niet goed en keek het tegen een 0-3 achterstand aan tegen Mexico, de nummer vijf van de Concacaf. Echter, met drie goals op rij werd het met 3:22 in de eerste helft 3-3, wat de ruststand was.

Ook in deze partij vervulde doelman Resham Panchoe een glansrol. Hij verrichtte opnieuwe enkele prachtige reddingen. Maandag was de sluitpost sterk en voorkwam hij dat Suriname met grotere cijfers verloor van Panama. Melito Brewster redde maandag de eer voor de nationale selectie. Tegen Mexico kwamen de doelpunten van Vangelino Sastromedjo, Gillian Maatrijk, captain Ike Adams en Pita. De andere treffer was een auto-goal van de Mexicaan Eddie Ramirez.

  Tweet  Gerelateerde artikelen'Het wordt voor Suriname een finalewedstrijd'Panama maakt korte metten met SurinameBrewster toegevoegd aan nationale zaalvoetbalselectieZaalvoetbalinternational heeft Covid-19Positieve sfeer binnen zaalvoetbalselectie Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina

Datum: | Bron: De Ware Tijd | Door: Redactie