• zaterdag 02 July 2022
  • Het laatste nieuws uit Suriname
default

Surinaamse vrouwen die met Nederlandse mannen daten worden schatrijk

| gfcnieuws.com | Door: Redactie

INGEZONDEN- In mijn sociale kring merk ik het steeds vaker: Surinaamse dames van diverse pluimage die met rijke blanke Nederlandse heren ‘liefdesrelaties’ aangaan.

Relaties tussen haakjes, want ik krijg sterk de indruk dat 90% van de vrouwen heel andere intenties heeft.

Mijn brede vriendenkring hier in Nederland bestaat uit zowel mannen en vrouwen waarmee ik een diepe vriendschapsband heb.

Zodoende krijg ik van hen veel privéverhalen te horen.

Het valt mij erg op dat het overgroot deel van mijn vrouwelijke vriendinnen van Surinaamse afkomst zegt enkel zeer kapitaalkrachtige Nederlandse heren te willen daten.

Goed uitziende en loyale Surinaamse mannen met onvoldoende geld of goede korte termijn perspectieven laten ze doelbewust links liggen.

Tijdens gesprekken met mij geven ze vaak ook eerlijk toe dat heren die hen niet flink hogerop kunnen laten komen, geen kans bij ze maken.

Een goed karakter, empathisch vermogen, humor, charisma en een aantrekkelijk uiterlijk schijnen bij hen niet de primaire criteria te zijn.

De doelgroep van deze vrouwen blijkt veelal eenzame gescheiden mannen boven de 50 jaar te zijn omdat ze ‘makkelijker te controleren’ zijn en dikwijls ook over veel meer  bezittingen en financiële middelen beschikken.

Foto ter illustratie.

J. Huizinga

DISCLAIMER: Publicatie van ingezonden stukken houdt niet in dat de redactie het eens is met de inhoud.

| gfcnieuws.com | Door: Redactie