• dinsdag 21 March 2023
  • Het laatste nieuws uit Suriname
default

Surinaamse vaders die hun kinderen links laten liggen moeten zich diep schamen

| gfcnieuws.com | Door: Redactie

INGEZONDEN- Wanneer ze naar naar bed willen gaan met een vrouw zijn ze poeslief en doen zij zich voor als de beste mannen die er zijn.

Maar eenmaal de daad achter de rug is en het blijkt na een tijdje dat de vriendin zwanger is geraakt laten ze het helemaal afweten.

Dan hebben ze het zogenaamd heel erg druk en gaan rustig verder met hun eigen leven, de zwangere achterlatend met de langdurige en zware zorg van het kind dat nog geboren moet worden.

Het nemen van verantwoordelijkheid lijkt voor een groot aantal Surinaamse mannen een zeer groot probleem te zijn.

Ik zie het

hier in Paramaribo maar al te vaak om hij heen.

Alleenstaande moeders die het erg moeilijk hebben op financieel vlak en nooit een cent van de verwekker van hun kind of wat wat voor andere steun dan ook hebben gekregen.

Ook helpen ze niet mee met het opvoeden van hun dochter of zoon.

Ik heb in mijn vriendenkring wel zeven vrouwen die niet eens weten waar de vader van hun kind is. Die is nooit in beeld geweest.

Deze schaamteloze wezens die heel goed weten dat ze de dames hebben bezwangerd laten hun kinderen volledig links liggen.

Het is triest dat er zoveel Surinaamse mannen zijn die ‘hun ding’ met vrouwen doen en zich totaal niet lijken te storen aan de gevolgen.

Mijn advies aan deze heren die zich diep zouden moeten schamen is om hun verantwoordelijkheid te nemen en in ieder geval in het vervolg een condoom te gebruiken.

Foto ter illustratie.

R. Pinas

DISCLAIMER: Publicatie van ingezonden stukken houdt niet in dat de redactie het eens is met de inhoud

| gfcnieuws.com | Door: Redactie