• maandag 01 March 2021
  • Het laatste nieuws uit Suriname

SPOTIFY NU OOK TOEGANKELIJK IN SURINAME

Datum: | Bron: United News | Door: Redactie

Het Zweedse bedrijf Spotify Technology S.A. heeft op 22 februari 2021 in een “Spotify Stream On-Evenement” laten weten zich internationaal uit te breiden naar nog 80 nieuwe markten over de hele wereld. Suriname behoort vanaf nu ook tot één van de landen die toegang krijgt tot Spotify. ‘

Wereld’s populairste audiostreaming abonnementsdienst zal ook bereikbaar zijn voor nog eens een miljard mensen over de hele wereld, en er worden 36 talen toegevoegd aan dit platform. Voor Spotify is dit de grootste marktuitbreiding tot nu toe. Het zal ervoor zorgen dat geluiden en verhalen die ooit lokaal bleven, bereikbaar worden voor een wereldwijd publiek. Spotify biedt muziek aan in de vorm van streaming media via het internet. Om opbrengsten te genereren wordt de muziekstream met reclame afgewisseld, maar tegen betaling is dit afkoopbaar. Gebruikers kunnen uit een database van miljoenen nummers bepalen welke muziek ze willen beluisteren. Deze dienst wordt gezien als alternatief voor iTunes.

De toewijding aan internationale artiesten en luisteraars is onwrikbaar. In nauwe samenwerking met lokale makers en partners zal Spotify haar ervaring bieden die voldoet aan de unieke behoeften van elke markt, met aangepaste vertalingen in verschillende talen en speciale betalingsmogelijkheden.

De bestaande rijke muziekculturen in deze nieuwe markten zullen nu in staat zijn om het wereldwijde publiek via Spotify te bereiken. Deze onaangeboorde muzikale toegang en energie tot innovatieve creator tools, zal artiesten naar nieuwe hoogtes stuwen en hen in staat stellen om van hun passie hun beroep te maken.

Bovendien gaat het bieden van een wereldwijd platform aan artiesten hand in hand met het aanbieden van een ongeëvenaarde catalogus voor de luisteraars. Het betreden van nieuwe markten zal de ontdekking versnellen van meer genres zoals K-Pop, reggaeton, en amapiano die een plaats hebben verdiend in de wereldwijde muziekarena.

In elke nieuwe markt zal er samen worden gewerkt met lokale makers en partners om het muziekaanbod uit te breiden en een Spotify-ervaring te bieden die voldoet aan de unieke behoeften van elke markt. Na verloop van tijd wil het bedrijf in elke regio het volgende introduceren: gratis en premiumplannen, gebruikerservaringen, muziekcatalogus, podcast en platforms.

UNITEDNEWS

 

Datum: | Bron: United News | Door: Redactie