• donderdag 18 August 2022
  • Het laatste nieuws uit Suriname

SLM annuleert drie vluchten op de Mid-Atlantische route

| dagblad suriname | Door: Redactie

De Surinaamse Luchtvaart Maatschappij, SLM, heeft vrijdag bekendgemaakt, dat “vanwege operationele redenen en acute disruptie in het vliegschema”, zij genoodzaakt is drie vluchten van en naar Amsterdam en Paramaribo te annuleren.

Het gaat om de vluchten:

PY993 / 994 ➔ 01 juli 2022 ➔ Amsterdam – Paramaribo v.v.

PY993 / 994 ➔ 02 juli 2022 ➔ Amsterdam – Paramaribo v.v.

PY993/ 994 ➔ 03 juli 2022 ➔ Amsterdam – Paramaribo v.v.

Er wordt volgens de SLM met man en macht gewerkt aan een passende oplossing voor alle getroffen passagiers die op de hoogte gehouden zullen worden van de nieuwe vertrek en aankomst tijden en dagen.

Verdere berichtgeving omtrent het verloop van de vluchtuitvoering volgt.

En tot slot biedt de SLM “haar welgemeende verontschuldiging aan”. Maar, vele mensen, vooral zij die nu getroffen zijn en worden door de annuleringen, vragen zich af wat zij aan de verontschuldiging hebben. Annuleringen lijken schering en inslag te zijn geworden bij de SLM. 

Opmerkelijk zijn de nu opgesomde vermeende redenen voor de drie annuleringen: “operationele redenen” en “acute disruptie”. Wat werkelijk de redenen zijn wordt niet door de luchtvaartmaatschappij verteld. Geruchten doen de ronde, dat de annuleringen een gevolg zouden zijn van niet betaalde rekeningen ten bedrage van een slordige US$ 900.000, aldus een bericht van de IATA, International Air Transport Association.

PK

| dagblad suriname | Door: Redactie