• zaterdag 23 October 2021
  • Het laatste nieuws uit Suriname

Show Ziggo Dome opent deuren voor Nickm.s

Datum: | Bron: de ware tijd | Door: Redactie

Voorlezen

Show Ziggo Dome opent deuren voor Nickm.s

15/09/2021 20:03 - Shanavon Arsomedjo

Nickm.s tijdens zijn optreden in Ziggo Dome. Foto: Collectie Nickm.s.  

PARAMARIBO - Er is inmiddels al een week verstreken en Nickm.s blikt tevreden terug op zijn show in de Ziggo Dome, die op 4 september plaatsvonden. Hij werd door Roué Verveer uitgenodigd voor een gastoptreden.

. "De show is prima verlopen. Ik ben heel kritisch naar mezelf toe en kan oprecht zeggen dat ik tevreden ben met mijn optreden. Ik kan alleen maar beter worden. Het was een fantastisch gevoel om vooral mijn Surinaamse mensen daar te zien. Mijn hart was vol van de ontvangst die ik kreeg. Ik moest letterlijk zeven seconden alles tot mij nemen voordat ik kon starten met mijn show. Het was een 'wauw' gevoel", spreekt de artiest zijn tevredenheid uit.

Het was gemakkelijk voor Nickm.s om zich voor te bereiden op de shows, omdat hij al geruime tijd bezig was met zijn scripts. Deze moesten volgens hem alleen nog geperfectioneerd worden. Bij het repeteren moest hij zich ook mentaal goed voorbereiden. "Ik heb vaak tot God gebeden voor kracht en begeleiding, dus twijfelde ik niet dat het zou lukken." In de week van de show was de artiest er helemaal klaar voor. Echter, toen de dag aanbrak, was hij nogal nerveus. Maar ook dit heeft een positief effect gehad op zijn optreden. "Ik dacht aan die tijden toen ik droomde van dagen zoals deze en ik werd een beetje emotioneel, want het was letterlijk een droom die uitkwam."

Maar hij bleef gefocust, omdat hij wist dat het tijd was om te bewijzen wat hij aan talent bezit. Deze mijlpaal betekent veel voor de artiest. "Het was slechts een introductie. Ik heb nog heel veel te bieden, maar dat kan ik beter bewijzen dan zeggen." Deze show heeft ervoor gezorgd dat er een heleboel deuren voor hem zijn geopend.

Hij zegt fantastische hardwerkende mensen te hebben ontmoet, naar wie hij ook opkijkt. "Het zijn mensen die al jaren doen wat ik doe en die hebben mij met open armen ontvangen en gaven mij complimenten over mijn optreden, dus er zijn hele mooie dingen onderweg waarover nog gesproken moet worden. Nu zal ik gewoon door blijven doen wat ik al deed, maar ik zal sowieso harder en slimmer werken. Ik ben nu meer dan ooit gemotiveerd en geïnspireerd. Nu volgt een veel betere versie van Nickm.s.".-.

  Tweet  Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina

Datum: | Bron: de ware tijd | Door: Redactie