• woensdag 07 June 2023
  • Het laatste nieuws uit Suriname

Show Sambel Trasie in Rotterdam valt in smaak

| de ware tijd | Door: Redactie

door Shanavon Arsomedjo

PARAMARIBO — “De show is in de smaak gevallen en dat stemt ons goed”, vertelt Sally The Rising Star aan de Ware Tijd. Met zo een vijftienhonderd bezoekers in concertgebouw De Doelen in Rotterdam is de crew van Sambel Trasie een ervaring rijker.

Sally vloog vorige week samen met een deel van het team naar Nederland om het weekend daarop met de volledige cast het stuk ‘Heartless’ op te voeren. Nu geniet het team een week lang van vakantie, voordat het op 1 februari terugvliegt naar Suriname.

“Ik wil gaan voor een nieuwe locatie en ook daar staan. San du

mi?”

Het was de derde keer dat Sambel Trasie optrad in Nederland. Echter, bij de twee voorgaande keren was dat in een kleinere zaal en waren niet alle acteurs aanwezig. Deze keer pakte de theatergroep groots uit.

‘San du mi’

Als alles volgens planning gaat, keert Sally dit jaar terug naar Nederland om haar eigen show op te voeren en zal ze ook de Antillen aandoen. Daarvoor voert ze op 18 en 19 februari haar vierde solostuk ‘San du mi’ op in Assuria Hermitage High-Rise.

Op de vraag waarom ze niet voor Theater Thalia heeft gekozen, zoals de voorgaande keren, antwoordt Sally voor verandering te willen gaan. “Ik wil gaan voor een nieuwe locatie en ook daar staan. San du mi?” Na de vastenmaand in april komt Sambel Trasie met een nieuwe voorstelling.

| de ware tijd | Door: Redactie