• maandag 02 October 2023
  • Het laatste nieuws uit Suriname

OVERLIJDENSBERICHT KERNY ANTOMOI

| KPS | Door: Redactie

Psalm 46:2-3God is voor ons een veilige schuilplaats, een betrouwbare hulp in de nood. Daarom vrezen wij niet, al wankelt de aarde en storten de bergen in het diepst van de zee.

Het Korps Politie Suriname maakt met grote verslagenheid bekend dat opdonderdag 23 november 2022 haar is komen te ontvallen, de Brigadier van politie

ANTOMOI, KERNYop de leeftijd van 55 jaar. Hij was laatstelijk werkzaam bij de Beveiliging van de Vice-President van de Republiek Suriname. De begrafenis met aangepast korpseer vindt plaats op zaterdag 3 december 2022, omstreeks 17.00 uur op de begraafplaats te Abenaston in het district Brokopondo. Aldaar zal er gelegenheid zijn tot het nemen van afscheid van 12.00 uur – 13.00 uur. Hierna vindt er een uitvaartdienst plaats van 13.00 uur – 14.00 uur, gevolgd door de afscheidsreden door de wnd. korpschef van het Korps Politie Suriname en een vertegenwoordiger van de Surinaamse Politie Bond. Na het uitbrengen van een dankwoord door de familie zal er wederom gelegenheid zijn tot het nemen van afscheid. Het stoffelijk overschot zal vervolgens met Korpseer naar zijn laatste rustplaats te Abenaston worden begeleid.De ceremoniële plechtigheden rondom de uitvaart van dit overleden korpslidvinden plaats op vrijdag 2 december te Atjoni en zaterdag 3 december te Abenaston.Aan de nabestaanden wordt veel sterkte toegewenst.

Paramaribo, 1 december 2022Public Relations K.P.S.

| KPS | Door: Redactie