• woensdag 21 April 2021
  • Het laatste nieuws uit Suriname

Overleden politiecommissaris Changoer krijgt uitvaart met Korpseer

Datum: | Bron: Waterkant | Door: Redactie

De onlangs overleden 59-jarige commissaris van politie, Orlando Harold Changoer, krijgt op woensdag 7 april een uitvaart met Korpseer. Dat heeft het Korps Politie Suriname zojuist bekend gemaakt. Changoer, die dit jaar met pensioen zou gaan, overleed afgelopen zondag na een ziekbed.

De crematie met Korpseer vindt plaats op woensdag 7 april 2021 om 17.30 uur in het Pt. Jagdew Paragh Crematorium aan de Dr. S. Redmonstraat. Gelegenheid tot het nemen van afscheid van 14.00 uur tot 14.30 uur in het Poese Rouw Centrum, gevolgd door een uitvaartdienst van 15.00 uur tot 15.45 uur.

Onder begeleiding van de Motor Surveillance Dienst (MSD) vertrekken de nabestaanden met het stoffelijk overschot om 11.30 uur vanuit het mortuarium van Poese Rouw Centrum aan de Draibatrastraat te Latour naar zijn laatste werkplek, het hoofdbureau van Politie aan de Duisburglaan.

Hierna vertrekt de stoet naar het oud adres van de overledene aan de Ainoelalibaksweg no.27 omgeving White Beach, waarna er terug zal worden gereden naar het Poese Rouw Centrum .

Om 16.15 uur vertrekt het geheel onder begeleiding van de MSD naar de Dr. Sophie Redmondstraat ter hoogte van de Rode Kruislaan, alwaar het stoffelijk overschot om 16.45 uur met Korpseer naar het crematorium zal worden begeleid meldt de Surinaamse politie.

De uitvaart zal ook live te volgen zijn:

Datum: | Bron: Waterkant | Door: Redactie