• woensdag 19 January 2022
  • Het laatste nieuws uit Suriname

Ondernemer en districtscommissariaat Paramaribo-Noordoost slaan handen ineen

| suriname herald | Door: Redactie

Directeur-eigenaar van Krioro Broodjes Noord, Don Chundro, en het districtscommissariaat Paramaribo-Noordoost gaan een Public-Private Partnership aan. De ondernemer zal onder supervisie van het commissariaat onderhoudswerkzaamheden aan bermen en trenzen verrichten. Hierbij zullen de voorwaarden van het ministerie van Openbare Werken (OW) in acht worden genomen. Ook het verfraaien van de bermen is onderdeel van het geheel.

De ondernemer en districtscommissaris (dc) Ricardo Bhola hebben gisteren symbolisch een plant in de grond gestopt aan de Commissaris Thurkowweg. Volgens Chundro heeft hij een goede samenwerking met het commissariaat. De ondernemer roept collega's, maar ook elke burger op om de eigen omgeving schoon te houden. “Burgerparticipatie is van cruciaal belang om Suriname schoon te houden,” benadrukt de eigenaar van de broodjeszaak. Hij hoopt met het initiatief de ondernemers aan de Commissaris Thurkowweg te stimuleren om hun eigen zone schoon te maken en dat zo te houden.

Dc Bhola stelt dat de ondernemer volop in beweging is. “Hij is momenteel bezig om zijn zaak uit te breiden, maar tegelijkertijd denkt hij niet alleen aan zichzelf,” zegt de burgervader. Het is volgens de dc van cruciaal belang om de eigen omgeving mooi te maken. Het beeld dat de burgervader wil, is een schoon en veilig Paramaribo-Noordoost. De dc benadrukt dat het initiatief van Chundro precies past binnen de visie van het ministerie van OW. “We moeten de samenleving oproepen om ook deelgenoot te zijn van de oplossing,” vindt hij.

| suriname herald | Door: Redactie