• woensdag 29 June 2022
  • Het laatste nieuws uit Suriname
default

Onbeschaafdheid Surinamers vaker reden dat je geblokkeerd wordt op de app

| gfcnieuws.com | Door: Redactie

INGEZONDEN- Onlangs las ik op GFC Nieuws↗ over de mogelijke redenen waarom vooral vrouwen ertoe overgaan om zowel heren en dames te blokkeren zodat ze hen geen berichtjes meer via de app kunnen sturen.

Wat zich ook vaker voordoet, is dat sommige mensen niet reageren op berichten die ze krijgen.

De afzender neemt haar of zijn moeite om een berichtje te sturen dat een antwoord behoeft, maar de ontvanger reageert helemaal niet. De verzender wordt dus genegeerd.

Dit respectloos gedrag kan zorgen voor veel boosheid, immers je krijgt het gevoel dat je als een ‘nobody’ wordt behandeld.

Volgens de relatiekenner Casanova uit Den Haag zijn mensen die je berichten zonder gegronde reden niet beantwoorden of blokkeren in de meeste gevallen psychisch niet helemaal in orde en hebben ze hulp nodig.

Ik ga voor een deel ook daarin mee. Veel van deze wezens zitten inderdaad vol onverwerkte frustraties en hebben veelal latente geestelijke problemen.

Maar waar er in Suriname ook sterk rekening mee moet worden gehouden is dat veel personen heel erg onbeschaafd zijn. Zij weten niet hoe het hoort.

Ik denk dat dit vaker de reden is om anderen te ghosten.

Een ander motief dat je geen reactie krijgt van degene die jij een bericht hebt gestuurd of dat je geblokkeerd wordt is simpelweg dat hij of zijn geen respect voor je heeft.

Men ziet je als een onbelangrijk persoon.

Voorts heb je ook een heleboel vrouwen die al een liefdesrelatie hebben en toch in het geheim via de app contact hebben met verschillende andere mannen.

Veel van hen zijn op zoek naar de ‘Bigger Better Deal’, dus een andere man die veel meer voor hen kan betekenen dan hun eigen partner zodat ze kunnen ‘overstappen’ of van meerdere mannen kunnen profiteren.

Zodra ze echter na meerdere app- berichten het gevoel hebben dat het niet zal lukken of klikken, nemen ze geen extra risico’s meer om betrapt te worden door hun partner en blokkeren ze de mannen die niets voor hen kunnen betekenen.

Het is naar mijn mening dus inderdaad zo dat een deel van deze personen geestelijk niet helemaal in orde is en geef ik de Nederlandse relatiedeskundige groot gelijk.

Maar een nog groter deel is gewoonweg erg onbeschaafd of probeert vreemd te gaan en blokkeert en verwijdert berichtjes om niet gepakt te worden door hun vriend of man.

Foto ter illustratie.

R. Pinas

DISCLAIMER: Publicatie van ingezonden stukken houdt niet in dat de redactie het eens is met de inhoud

| gfcnieuws.com | Door: Redactie