• dinsdag 27 September 2022
  • Het laatste nieuws uit Suriname

Onbekende lange vrouw die middernacht met baby op de arm loopt in Paramaribo zorgt voor paniek

| gfcnieuws.com | Door: Redactie

GFC NIEUWSREDACTIE- Enkele bewoners van Tourtonne 5 maken zich zorgen over een erg opvallend uitziende vrouw van waarschijnlijk in de dertig die middernacht met een baby op haar arm rondloopt in hun buurt.

Afgelopen zaterdag rond half drie in de ochtend werd de lichtkleurige dame gespot aan de Arctonstraat.

Een wijkbewoonster vertelt aan GFC Nieuws dat ze honden constant en luid hoorde blaffen. Door het flink kabaal werd ze wakker en keek vanuit haar raam wat er zich op straat afspeelde.

“Het opvallende aan haar is dat ze heel lang is. Ik heb het vermoeden dat ze een lichaamslengte over de 2 meter

heeft”.

“Zij liep heel snel en op basis van het geblaf van de dieren denk ik dat ze kwam vanuit de Acetyleenstraat. Ik kreeg er een paniekgevoel van want iets klopt niet aan haar. Ook haar manier van lopen lijkt niet echt menselijk”, is de uitleg.

Een andere getuige die ook woont in de buurt zegt de vreemde vrouw ook te hebben gezien, maar dat gebeurde een dag later.

“Ik was samen met mijn vrouw gaan stappen en wij kwamen in de vroege ochtenduren thuis”.

“Het is volgens ons dezelfde lange vrouw met een baby die wij snel hebben zien lopen aan de Jozef Israëlstraat tegenover een school waar er een begraafplaats is”, schrijft hij in een bericht dat hij heeft geplaatst in een Whatsappgroep van enkele buurtgenoten.

In de groep worden wijkbewoners opgeroepen om foto’s of filmpjes te maken indien ze de mysterieuze dame weer tegenkomen.

| gfcnieuws.com | Door: Redactie