• maandag 16 May 2022
  • Het laatste nieuws uit Suriname

Milton Bisschop nieuwe woordvoerder KPS

| suriname herald | Door: Redactie

De afdeling Public Relations van het Korps Politie Suriname (KPS) heeft vanaf vandaag een nieuwe woordvoerder. Inspecteur Milton Bisschop, die hoofdvoorlichter was bij de afdeling Jeugdzaken, zal deze functie invullen. Deze post was lange tijd vacant.

Op zijn Facebookpagina schreef hij een dankwoord. “Ik wil u allen bedanken voor de ondersteuning naar mij toe. Vanaf 2016 bij de Landelijke Meet the People Campagne en de overige wapenfeiten bent u getuige geweest. De samenleving heb ik met overige collega's op een bijzondere wijze mogen dienen op het gebied van preventie. Wachten op een schouderklopje en of onderscheiding is voor mij niet van belang. U bent getuige, dat de afdeling Voorlichting Jeugdzaken het belang van het kind hoog in het vaandel houdt," schrijft Bisschop.

Bishop gaf verder aan: "Alhoewel ik nog 1000 jaren zou willen blijven bij mijn zorgkind (voorlichting), moet ik gaan. Ik heb er geen woorden voor, maar na vijf jaar verlaat ik "mijn" zorgkind en ga voor een grotere uitdaging. Ik blijf het goede werk voortzetten. Mijn stem zal u blijven horen. Ingaande 24 januari 2022 zult u mijn stem in een andere hoedanigheid horen. Bedankt, thank you, grantangi, binnen en buiten Suriname.” Verder gaf hij aan dat het programma ‘Wan taki nanga inspec’ onverkort doorgaat.

De hoofdinspecteur van politie Rachel Deekman nam in november 2020 de verantwoordelijkheid van de afdeling Public Relations van het KPS over van Humphrey Naarden. Deekman heeft niet lang gediend in deze functie. Zij werd gemuteerd naar een andere afdeling, die volgens haar in het kader stond van 'doorgroei'. Zij was overgeplaatst naar de afdeling Internationale Betrekkingen.

 

| suriname herald | Door: Redactie