• woensdag 30 November 2022
  • Het laatste nieuws uit Suriname

Mannen zonder eigen woning, auto of geld moeten niet klagen als vrouwen ze afwijzen

| gfcnieuws.com | Door: Redactie

GFC LIFESTYLEREDACTIE- Heren die hun eigen leven niet op orde hebben, maar wel ‘jagen’ op vrouwen moeten niet klagen als ze worden afgewezen.

De Nederlands-Italiaanse relatiespecialist Casanova zegt aan GFC Nieuws dat dames walgen van ambitieloze, financieel zwakke heren.

Vooral in de moderne tijd waarin het geslacht hun eigen boontjes dopt en vaak zelfs meer verdient dan mannen is dat het geval, haalt hij verder aan.

Cijfers tonen aan dat er in de meeste landen meer vrouwen dan mannen afstuderen aan universiteiten.

Volgens Casanova hebben dames van nature ingebakken in hun DNA dat ze mannen onder hun stand en financieel- educatie niveau onaantrekkelijk vinden, oftewel

hypergamie.

De toename in vrouwenwelvaart zou er dus in resulteren dat een grote groep heren wordt buitengesloten.

“Het zit in hun DNA om de meest superieure genen uit te kiezen voor het nageslacht, maar ook voor haar eigen welzijn.”

– Zorg ervoor dat je lichaam en gezicht er goed uitziet. Een gespierd lijf met een laag vetpercentage is de minimale vereiste.

– Verdien tenminste tweemaal meer dan de doorsnee man in jouw stad. Als 30-plusser dien je minimaal te beschikken over een bovengemiddelde auto en een klasse woning op een goede locatie.

– Wees geen nobody, heb een sociale kring en zorg voor een hoge status. Mannen met een hoge sociale status zijn aantrekkelijk omdat ze zijn ‘voorgeselecteerd.’ Dit is waarom artiesten en andere beroemdheden zo goed in de smaak vallen bij dames.

– Ga om met de juiste personen en laat je loser vrienden die elke dag gamen, wiet roken en zuipen achter je. Je bent namelijk de som van de mensen om je heen.

| gfcnieuws.com | Door: Redactie