• donderdag 27 January 2022
  • Het laatste nieuws uit Suriname

Mannen opgelet: vijf belangrijke eigenschappen van een vrouw die relatiemateriaal is

| gfcnieuws.com | Door: Redactie

GFC LIFESTYLEREDACTIE- Indien de dame in kwestie over deze 5 kenmerken beschikt, is de kans op een goede relatie stukken groter.

Dat stelt tenminste de gerespecteerde Canadese mannencoach Rich Cooper in zijn recent uitgebracht boek.

Hij bespreekt signalen waarop heren moeten letten indien ze op zoek zijn naar een vriendin of echtgenote voor een duurzame relatie.

Ook heeft de ervaringsdeskundige honderden mannen begeleid en weet goede en juiste eigenschappen perfect te onderscheiden.

Hieronder de vijf belangrijkste punten waaraan volgens Cooper veel ‘goede vrouwen’ aan voldoen.

Is enkel bevriend met vrouwen en niet met mannen Er hoort geen plek te zijn voor ‘mannelijke vrienden’ indien ze in een serieuze relatie terechtkomt, deze zouden niets positiefs toevoegen aan jullie relatie en eerder tot last zijn.

Gaat niet uit om te feesten Een vrouw in een relatie hoort niet regelmatig met vrienden te dansen en sjansen met vreemden. Discotheken zijn plaatsen voor singles en naar aandacht zoekende mensen, zegt de coach.

Heeft geen promiscue verleden Het meest aantrekkelijke aan een dame is dat de halve stad haar niet heeft gehad. Cooper zegt ook dat hoe minder bedpartners ze heeft gehad, des te groter een positief verloop van de relatie is.

Gebruikt geen drugs, rookt niet en drinkt minimaal Het nuttigen van deze middelen zou wijzen op impulsief gedrag, hetgeen destructief kan zijn in een huwelijk of relatie.

Is verzorgend ingesteld en kookt graag voor anderen Tot slot beweert de datingcoach dat een ‘kwaliteitsvrouw’ precies weet wat een man prettig vindt, namelijk verzorgd worden.

Foto ter illustratie

| gfcnieuws.com | Door: Redactie