• vrijdag 20 May 2022
  • Het laatste nieuws uit Suriname
default

Man uit Paramaribo die zich lang hondsberoerd voelde en leven niet meer zag zitten komt achter oorzaak van ellende

| gfcnieuws.com | Door: Redactie

GFC GEZONDHEIDSREDACTIE – Een man van middelbare leeftijd die woont in Paramaribo, Suriname, die zich langer dan een jaar hondsberoerd voelde en het leven niet meer zag zitten, kan zijn geluk niet op nu hij achter de oorzaak van de ellende is gekomen.

De vijftiger ondervond klachten als extreme moeheid, slaperigheid, misselijkheid, zwakte, spierkrampen en een algeheel belabberd gevoel.

Artsen konden bij verschillende onderzoekingen geen noemenswaardige afwijkingen vinden, behalve een tekort aan het mineraal magnesium.

Ondanks meer dan voldoende suppletie met de beste merken magnesium glysinaat en ook gecombineerd met magnesium citraat, kreeg hij zijn magnesiumwaarden niet omhoog.

Ook zijn behandelende artsen hadden geen oplossing voor hem.

GFC Nieuw verneemt dat de man in nood uiteindelijk werd doorverwezen naar de Europese topexpert op het gebied van gezondheid, voeding en verjonging, Jonathan Clarke.

Jonathan Clarke die ook een topadviseur is van Constantin, analyseerde door middel van onder meer een vragenlijst het gezondheidsprobleem van de patiënt en kwam al binnen een uur met een advies.

De man blijkt te veel oxalaatrijke voeding te nuttigen.

Volgens de topexpert bindt oxalaat aan mineralen in de darmen, vooral aan magnesium, waardoor het lichaam moeite heeft deze goed te absorberen.

Bij sommige personen is er sprake van een verhoogd absorptieprobleem van mineralen.

“De opname van magnesium was bij deze man ernstig verstoord omdat hij drie keer per dag grote porties bulgur nuttigde in combinatie met spinazie”,

“Ook dronk hij vaak zwarte thee, cacao en colalight”, aldus Jonathan Clarke vanuit Nederland tegenover GFC.

De researcher legt verder uit dat met mineraal magnesium een zeer belangrijke rol speelt bij de gezondheid.

Een tekort kan een heleboel ernstige klachten met zich meebrengen.

Jonathan Clarke

Volgens informatie kreeg de patiënt speciale voedingsadviezen van Jonathan Clarke↗ en moest hij ook speciale probiotica gebruiken.

De man beweert dat hij zich al gauw na het volgen van de adviezen weer kiplekker voelt en aan een nieuw leven is begonnen.

Lees HIER meer berichten over Jonathan Clarke.

| gfcnieuws.com | Door: Redactie