• maandag 29 November 2021
  • Het laatste nieuws uit Suriname

Man uit Paramaribo die meerdere kinderen verwekte bij zussen weigert te betalen voor hun verzorging

| gfcnieuws.com | Door: Redactie

GFC NIEUWSREDACTIE – Een 58- jarige man die woont in de Surinaamse hoofdstad Paramaribo en in totaal 3 kinderen heeft verwekt bij twee vrouwen die zussen van elkaar zijn, heeft sinds hun geboorte geen cent bijgedragen aan hun kosten van levensonderhoud.

Aan de verwekker die geen van de kinderen heeft erkent, is al vaker gevraagd om een deel van de levensonderhoudskosten op zich te nemen aangezien de moeders het op financieel gebied erg zwaar hebben.

Een van de vrouwen vroeg in augustus dit jaar een donatie aan een lid van het KIVC en kreeg te horen dat de vader altijd heeft geweigerd zijn financiële noch morele bijdrage te leveren.

NIEUWE FORMULE OM MAKKELIJK EN SNEL AF TE SLANKEN

Het VrouwenCollectief heeft vervolgens meermalen contact opgenomen met de 50- plusser en hem op zijn verantwoordelijkheid gewezen.

Hij weigert echter geld te geven, ondanks de grote druk die het KIVC de afgelopen periode op hem heeft gelegd.

Volgens informatie is de man getrouwd en zou hij volgens de in de steek gelaten moeders nog met een onbekend aantal andere vrouwen het bed hebben gedeeld en een deel van hen bezwangerd.

Het is onduidelijk of hij voor die kinderen wel meebetaalt aan hun opvoedingskosten.

Het VrouwenCollectief doet wederom een beroep op vaders om te helpen met de opvoeding van hun kinderen alsook zich niet te onttrekken aan hun financiële verplichtingen.

| gfcnieuws.com | Door: Redactie