• zaterdag 04 February 2023
  • Het laatste nieuws uit Suriname

Lichamen Nederlandse Sanne en Hebe gevonden na dagenlange zoektocht

| gfcnieuws.com | Door: Redactie

GFC NIEUWSREDACTIE- De Nederlandse politie heeft het onderzoek, waar de Kia Picanto is gevonden met de lichamen van vermoedelijk de vermiste Hebe (10) en haar begeleidster Sanne (26), nagenoeg afgerond.

De lichamen zijn geborgen, maar de identiteit van de slachtoffers moet nog formeel worden vastgesteld. Een politiewoordvoerder bevestigde aan RTL Nieuws dat het zeer waarschijnlijk om Hebe en Sanne gaat.

Het onderzoek richt zich nu op hoe de auto van de weg is geraakt. Daarbij wordt gekeken naar de schade aan het voertuig en worden eventuele sporen onderzocht. De politie zegt dat alle scenario’s mogelijk zijn.

Hebe en Sanne waren sinds

maandagavond vermist. Hebe was aan het eind van de middag opgehaald door Sanne, maar kwamen nooit aan op de plaats van bestemming.

Toen Hebe maandagavond niet thuiskwam, werd er al snel groot alarm geslagen vanwege haar ernstige meervoudige beperkingen en grote zorgvraag. Sindsdien werd door politie, vrijwilligers en vrienden op meerdere plaatsen in en rond Waspik naar het duo gezocht. Na een tip werd onder meer in een kanaal gezocht, maar ze werden niet gevonden.

De politie zocht dinsdagavond ook al bij knooppunt Empel naar de toen nog vermiste Hebe en Sanne.

‘Relatief ver weg’ van deze plek werd gisteren opnieuw gezocht en zag uiteindelijk een politiehelikopter de zwarte Kia Picanto waarin de twee zaten.

Foto: Het Parool

| gfcnieuws.com | Door: Redactie