• vrijdag 07 May 2021
  • Het laatste nieuws uit Suriname

Koersverlaging die is beloofd was het volk doelbewust blij maken met een dode mus

Datum: | Bron: gfcnieuws.com | Door: Redactie

INGEZONDEN- De belofte die werd gedaan in de periode voorafgaand aan de Surinaamse parlementsverkiezingen in 2020 om de wisselkoersen omlaag te brengen blijkt een valse te zijn!

Met veel overtuiging werd uitgelegd dat de wisselkoersen zo gauw er een nieuwe politieke wind zou gaan waaien drastisch naar beneden zouden gaan en daarmee ook de prijzen in Supermarkten. Maar niets is minder waar. Wij zijn, wat nu blijkt, doelbewust blij gemaakt met een dode mus.

Nadat de nodige DNA- zetels binnen waren gehaald was het de huidige regering menens om de Surinaamse munt te devalueren. De SRD werd binnen korte tijd na het aantreden van de regering Santokhi doelbewust in waarde gedaald.

De gevolgen die dit heeft gehad hebben wij allen gemerkt. Steeds meer uitgeven in de supermarkten, hogere kosten om te bellen, tanken en er wordt ook veel meer uitgegeven voor verschillende diensten.

Met de nieuwe maatregelen die in het vooruitzicht zijn gesteld kunnen wij erop rekenen dat de koersen verder omhoog zullen schieten en daarmee ook de prijzen. Wij worden eenvoudig uitgelegd dus weer een stuk armer gemaakt door de maatregelen!

Regering, bedankt voor uw valse beloften en het armer maken van de de bevolking.

Mevrouw S. Cruden

Publicatie van ingezonden stukken houdt niet in dat de redactie het eens is met de inhoud. Wenst ook u een ingezonden stuk te publiceren? Mail dit naar [email protected]

Datum: | Bron: gfcnieuws.com | Door: Redactie