• dinsdag 09 August 2022
  • Het laatste nieuws uit Suriname

Kickboksers Wisse en Atomang zijn nieuwe sportambassadeurs Digicel

| suriname herald | Door: Redactie

Digicel wil een bijdrage leveren in het plaatsen van de Surinaamse sport en zijn sporters op de internationale kaart. Een eerste stap daartoe is vandaag gegeven door de sporters Donovan Wissen en Andy Atomang officieel aan te stellen als brand ambassadors van de Digicel SportMax app. Dit werd gedaan middels het tekenen van een contract in Courtyard by Marriott.

Deonaraine Gopaul, CEO van Digicel Suriname, geeft in gesprek met Suriname Herald aan dat het de bedoeling is dat Surinaamse sporters belicht zullen worden op deze sportapp. Momenteel kan men alleen buitenlands sportnieuws daar vinden. In de app zullen producties met Surinaamse sport content worden geplaatst. Met het belichten van Surinaamse sporters op de SportMax app kunnen zij zich ook op een Caraïbisch en internationaal platform profileren.

Gopaul legt verder uit dat vanuit een branding invalshoek bekeken Digicel geassocieerd wil worden met succesvolle personen en influencers in Suriname. Wisse is momenteel een van de populaire sporters en volgens Gopaul zal Atomang nog meer groeien en de nodige populariteit krijgen. Vanuit een marketing perspectief zijn ze influencers, wanneer ze goed praten over jouw brand dan verheft het jouw bedrijf en of producten die je aanbiedt.

De CEO merkt op dat Surinamers zeker hun sporters ondersteunen en dat is positief te noemen. Hij verwijst naar de ondersteuning die Bigi Boi krijgt. Volgens hem is Digicel trotser om een partner te zijn van Wisse en Atomang dan omgekeerd.

Hoofd Marketing van Digicel, Eugenie Haynes, geeft aan dat met de samenwerking Digicel de kickboksers de nodige exposure geeft en dat zij het gezicht zijn van Digicel. Haynes legt uit dat de twee nieuwbakken brand ambassadors naast moreel, financieel ondersteund worden. Ze krijgen ook de nodige exposure. “Het zal een samenwerking zijn van beide kanten. Zij aan ons en Digicel aan hun,” zegt ze.

| suriname herald | Door: Redactie