• zondag 03 December 2023
  • Het laatste nieuws uit Suriname

Journalisten geven aan Stichting Huize Tyltyl

| de ware tijd | Door: Redactie

door de redactie

PARAMARIBO — Het was lekker smikkelen vandaag bij Huize Tyltyl. De kinderen zijn verwend met een goed gevulde snackbox en drank. Een groep journalisten van de Ware Tijd heeft de kinderen een leuke middag bezorgd.

Deze keer hebben minder journalisten een bijdrage geleverd, maar men wist het toch voor mekaar te krijgen. Sharon Singh, één van de initiatiefnemers, is trots op wat de groep heeft mogen betekenen voor de kinderen van het gekozen kindertehuis. Ze merkt op dat een aantal collega’s niet meer in dienst is van het nieuwsblad, waardoor de groep dus ook is geslonken.  

Behalve de snackbox

zijn er ook goederen en een geldbedrag gedoneerd aan Huize Tyltyl.  “Ik ben bijzonder blij met de collega’s, want ook journalisten moeten uit allerlei creatieve bronnen tappen in deze uitdagende tijd.”

Op de valreep heeft ondernemer Andre Sardjoe ook een steentje bijgedragen. Ria Sardjoe, partner van Andre, heeft bara’s geschonken voor de snackboxs. “Ria vertelde haar echtgenoot over de donatie aan het tehuis. Hij gaf vrijwel meteen aan ook een bijdrage te willen leveren. Hij heeft twee dozen sappen en vijf trays aan softdrinks en water gedoneerd.”

Singh is verrast van wat het uiteindelijk is geworden en ze is heel dankbaar. “Alles dat uit het hart komt is welkom. Ik heb een stelling: wie geeft opent de deur voor meer zegeningen!”, besluit ze.

| de ware tijd | Door: Redactie