• woensdag 29 March 2023
  • Het laatste nieuws uit Suriname

ISKCON Suriname heeft succesvolle start Bhagavad Saptah 

| dagblad suriname | Door: Redactie

Stichting Internationale Gemeenschap voor Krishna Bewustzijn (Iskcon) Suriname heeft al enkele dagen hoog bezoek van Zijne Heiligheid Ananta Krishna Dasa Goswami uit Mumbai, India. De krant verneemt vanuit ISKCON dat de eerste dag van het Bhagavad Saptah succesvol is verlopen. Zijne Heiligheid Ananta Krishna Dasa Goswami die voornamelijk in het Hindi predikt zal het, zoals op dag 1, steeds hebben over tal van onderwerpen die op de geestelijke geschriften de Bhagavad-gita gebaseerd zijn.

Dag één is een succes geweest met toespraken van aanwezigen. Het religieus evenement zal tot en met 11 februari duren.  Met dank aan donateurs is de organisatie

er klaar voor om het Surinaams publiek te verwelkomen te Ramcharan’s Playground. 

Stichting Internationale Gemeenschap voor Krishna Bewustzijn Suriname wordt omschreven als een organisatie met als doel om alle mensen ter wereld kennis te laten maken met de universele principes van Godsrealisatie, zodat ze hun grootste voordeel kunnen doen met geestelijk inzicht, eenheid en vrede. De veda´s adviseren dat de meest effectieve methode voor zelfrealisatie in dit huidige tijdperk bestaat uit het horen over en verheerlijken en herinneren van de al-goede Allerhoogste Heer, die vele namen heeft. Een van die namen is ‘Krishna’, die ‘Hij die al-aantrekkelijk is’ betekent. Een andere naam is ‘Rama’, die ‘Hij die de bron van alle vreugde is’ betekent, en ‘Hare’ duidt op de vrouwelijke energie, het liefhebbende vermogen van de Heer.

| dagblad suriname | Door: Redactie