• maandag 25 September 2023
  • Het laatste nieuws uit Suriname

Inmiddels overleden arts die voor gewetenloze oplichter werd uitgemaakt blijkt toch gelijk te hebben

| gfcnieuws.com | Door: Redactie

GFC GEZONDHEIDSREDACTIE- Hij werd openlijk in de media uitgemaakt voor een ordinaire en gewetenloze oplichter die geld wilde aftroggelen van mensen met kanker die veelal geen of weinig behandelopties meer hadden.

Er kwamen zelfs programma’s op de Nederlandse televisie waarin deskundigen uitgebreid aan het woord werden gelaten en uitlegden dat deze huisarts uit Vlaardingen, Nederland, ernstig misbruik maakte van de radeloosheid van kankerpatiënten.

Maar dokter Cornelis Moerman blijkt decennia na zijn dood in 1988 voor een deel toch gelijk te hebben gehad.

Dokter Moerman was één van de eersten in Nederland die openlijk durfde te beweren dat veel ziekten, waaronder kanker, in verband

staan met een ongezonde leefstijl en verkeerde voeding.

Anno 2022 kan geen gezondheidsorganisatie waar dan ook ter wereld ontkennen dat deze theorie wel degelijk klopt.

JUISTE VOEDING GEEFT BESCHERMING TEGEN KANKER EN ANDERE ZIEKTEN

Één van ’s werelds zeer hoog aangeschreven kankeronderzoekers, dr. William Li, vertelt recent in een interview dat op basis van de jongste inzichten het onomstotelijk bewezen is dat verschillende voedingsmiddelen beschermen tegen kanker.

De toponderzoeker die een deel van zijn opleiding heeft genoten aan de Harvard Medical School in de Verenigde Staten van Amerika, is samen met steeds meer collegae wetenschappers van mening dat de kracht die gezonde voeding heeft niet mag worden onderschat.

De juiste voeding, onder meer die rijk is aan polyfenolen, heeft volgens hen een krachtig beschermende en genezende werking op kanker en tal van andere aandoeningen.

Foto ter illustratie.

| gfcnieuws.com | Door: Redactie