• vrijdag 17 September 2021
  • Het laatste nieuws uit Suriname

'Gudu The Strongest' vraagt mensen zich te richten tot God

Datum: | Bron: de ware tijd | Door: Redactie

'Gudu The Strongest' vraagt mensen zich te richten tot God

14/09/2021 10:03 - Shanavon Arsomedjo

Dionne Barker, ook wel 'Gudu The Strongest', bracht de ballad 'Vergeef mi' uit.  

PARAMARIBO - Reggae, rap, kaseko, hiphop en dancehall zijn genres waarin Dionne Barker zich comfortabel voelt, maar de artieste gaat zo af en toe ook een uitdaging aan. Zo heeft zij onlangs de ballad 'Vergeef mi' uitgebracht. De song, geïnspireerd door een lied van Damaru, Booster, Diego Vrede en Poppe uit 2007, heeft ze in een nieuw jasje gestoken.

Met dit nummer roept 'Gudu The Strongest', zoals Barker's artiestennaam luidt, eenieder op om vergeving te vragen aan God of aan degenen met wie ze slecht hebben geleefd. "Spijtbetuiging, erkenning en bewustzijn komen ook aan de orde in het lied en geven stof tot nadenken over de slechte en goede dingen die we allemaal meemaken in het leven."

De artieste verzekert haar fans ervan dat deze haar zangtalent, -kunst en -kwaliteit op een andere manier zullen ervaren. Daarom zal ze het niet alleen op de nummers houden die zij nu op haar naam heeft staan. Eerder bracht zij 'Yu e kibri mi' en 'On My Own' uit.

Barker was 33 jaar oud en voelde een bepaalde drang om iets te doen met haar talent. Ze gebruikt 'Gudu The Strongest' vanaf 2018. De zangeres koos voor deze artiestennaam vanwege de vele levenservaringen die haar sterker hebben gemaakt. Dankzij producer en sound engineer Ricardo Seedo deed ze haar intrede in de muziekwereld.

De in Paramaribo geboren artieste is opgegroeid in Suriname, Verenigde Staten en Nederland. Zingen is altijd haar passie geweest, ze begon er op driejarige leeftijd mee. Muziek ervaart zij daarom als het leven. Als zij een dagje niet gezongen heeft of niet naar muziek heeft geluisterd, beschouwt zij dat als een levenloze dag.

  Tweet  Gerelateerde artikelenDouble-O heeft metamorfose ondergaanD.Flexx flext op freestyles'Reis naar overwinning was niet makkelijk''Poku na wan firi en firi na wan yeye'Stichting Sonic 597 biedt talentontwikkeling op maat Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina

Datum: | Bron: de ware tijd | Door: Redactie