• donderdag 27 January 2022
  • Het laatste nieuws uit Suriname

Familie ex-partner Joël Martinus ‘Bordo’ beschuldigt hem van ontvoering

| gfcnieuws.com | Door: Redactie

GFC NIEUWSREDACTIE- Een zus van de ex-partner van ABOP-topper en directeur van NIS, Joël Martinus ‘Bordo’, beschuldigt hem van ontvoering van zijn twee kinderen.

Bordo heeft twee jongens met haar zus. Om de vrouw te pesten, heeft hij volgens de zus de kinderen die bij hem logeerden niet teruggebracht naar hun grootmoeder.

Hieronder het bericht dat viraal gaat op social media:

“Ik wil graag de vermissing van deze twee jongens Borieñte en Boriando aangeven. Hun vader Bordo, Joël Martinus wil ze niet afstaan. De politie doet niets om te helpen. Maar laat Suriname weten dat mijn wijlen vader Stanley Esseboom 4 jaren voor ze heeft gezorgd met om de 3 – 4 maanden een SRD 1000 van jou ‘Bordo’.

Van alle jaren dat Borieñte (6 jaar oud) naar school gaat, heb je maar 1 jaar schoolinkopen voor hem gedaan. We hebben je nooit geld gebedeld. Ze moesten 5 dagen bij jou logeren en je hebt ze nooit meer naar huis gebracht, omdat mijn zus je niet meer wilt.

Nu al 3 weken. Borieñte moet naar school. Je hebt hem geen enkele dag naar school gebracht. Leerkrachten, het schoolhoofd en het ministerie zelf zeggen dat hij naar school moet. Je bent onverantwoordelijk en geen opvoeder.

Voor het eerst eten ze dagelijks van je. Gewoon om mijn zus te pesten. Hij doet goed voor anderen maar voor zijn kinderen die hij met deze dame heeft doet hij niets.

Breng die kinderen naar me moeder Bordo. Ze weten niet eens dat hun opa die voor hun zorgde dood is. Zomaar ben je gedoopt, laat Suriname weten. Breng ze terug. Ze hebben jou niet nodig.

Nu stuur je een voicebericht voor me moeder dat je ze naar het buitenland gaat sturen? Ben je gek? Hun moeder wilt ze terug. Breng ze terug. Delen jullie aub.”

| gfcnieuws.com | Door: Redactie