• vrijdag 27 January 2023
  • Het laatste nieuws uit Suriname

Ex- vrouw Marco Borsato zal nooit een relatie aangaan met een ‘arme’ man, wel een multimiljonair?

| gfcnieuws.com | Door: Redactie

INGEZONDEN- Het is erg opvallend dat bepaalde vrouwen die doorgaan voor een zeer bekende Nederlandse er nooit voor kiezen om een romance te beginnen met een man met een eenvoudige baan en karig maandinkomen.

Die heren maken totaal geen kans, hoe loyaal en mogelijk ideaal ze ook zijn als levenspartner.

Zo ook de 54- jarige Leontine Ruiters, de ex-vrouw van de Nederlandse zanger Marco Borsato.

Toen door de multimiljonair John Huiberts eerlijk werd toegegeven dat hij en Leontine elkaar aan het ontdekken zijn en dat het heel fijn en leuk is, heeft dat niet voor verbazing gezorgd.

Immers, je kon erop wachten dat ze

haar heil bij een andere vent met veel geldvermogen zou gaan zoeken, want Marco is bij velen in ongenade gevallen.

En nog zwaarwegender, het ziet er de komende periode voor wat betreft zijn inkomstenperspectieven niet erg rooskleurig uit.

Was dat heel anders geweest en zouden de miljoenen euro’s binnenstromen, dan was het nog maar de vraag of Leontine ervoor zou kiezen om Marco te verlaten. Ik waag dat te betwijfelen!

Geld en status schijnen een heel cruciale rol te spelen in het leven van veel vrouwelijke persoonlijkheden. Niet alleen in Nederland, maar ook in de Verenigde Staten van Amerika en andere westerse landen.

Zo komt het vaker voor dat mannelijke succesvolle sterren abrupt worden verlaten door hun levenspartner zodra het op financieel- of statusvlak wat minder goed gaat in hun leven.

Elke man met gezond verstand die dat ook goed gebruikt kan al gauw zelf tot de conclusie komen wat voor vlees deze dames in de kuip hebben.

Een degelijke vrouw ondersteunt haar man of vriend in goede en slechte tijden en maakt geld en status niet het doorslaggevend criterium!

Foto: Instagram/leontineborsato

R. Pinas

DISCLAIMER: Publicatie van ingezonden stukken houdt niet in dat de GFC Nieuwsredactie het eens is met de inhoud

| gfcnieuws.com | Door: Redactie