• vrijdag 31 March 2023
  • Het laatste nieuws uit Suriname

Drugsverkopers Commewijne en Para ingerekend

| de ware tijd | Door: Redactie

PARAMARIBO — De drugs verkopende broers Daryl (33 jaar) en Maikel H. (37) zijn gearresteerd door een gemengd team van de politie van regio Oost vanwege het overtreden van de wet verdovende middelen. Tijdens het surveilleren in de Redjoweg te Meerzorg in district Commewijne stuitte de politie op het duo.

De broers hadden iets meer dan 26 gram gestolde cocaïne, ruim 77 gram marihuana, een fijnweger, vier vloeiboeken, geld (Surinaamse dollar), elf mobiele telefoons en andere goederen bij zich. De wetsdienaren hebben de drugs en de spullen in beslag genomen. Het duo is ingesloten.

Bernharddorp

Bij een inval van de Narcoticabrigade donderdag in

Bernharddorp werd de 26- jarige drugsverkoper Argil A. in de boeien geslagen. In een witte medicatie fles had hij zeventien wikkels cocaïne, drie wikkels hasj, drie boeken vloeipapier en een geldbedrag (SRD). De verdachte is in verzekering gesteld. De inval werd gepleegd na informatie te hebben ingewonnen.

Lelydorp

Op dezelfde dag werden op een bekende drugslocatie te Lelydorp tien xtc-pillen, een blok hasj, een wikkel sukru en een zak marihuana aangetroffen en in beslag genomen. Elders in Lelydorp stuitten de wetsdienaren bij een oud gebouw op twee zakken marihuana, een blok en een wikkel hasj, een fijnweger, drie hagelpatronen, twee opgerolde sigaretten met vermoedelijk marihuana en een mobiele telefoon. Op geen van beide plekken werd er iemand aangetroffen.

| de ware tijd | Door: Redactie