• vrijdag 07 May 2021
  • Het laatste nieuws uit Suriname

Drie verdachten van beroving en mishandeling te Hampton Court Polder opgepakt

Datum: | Bron: Dagblad Suriname | Door: Redactie

De politie van de Recherche Regio West te Hampton Court Polder in Nickerie heeft woensdag drie verdachten opgepakt van de mishandeling en beroving van een man op 7 maart waarbij geld, een oorbel en ring, en een mobiele telefoon werden buitgemaakt. De verdachten zijn L.R. 33, N.L. (44) en de 27-jarige A.S., zo bericht het Korps Politie Suriname vrijdag 2 april.

Het 35-jarige slachtoffer had van de beroving aangifte gedaan  bij de politie te Wageningen. Hij verklaarde dat hij zich op die bewuste dag samen met een vriend en drie andere personen, waaronder een vrouw, bevond op een adres te Hampton Court Polder waar zij zich te goed deden aan alcoholische drank.

Op een bepaald moment werd de aangever zonder enige reden door zijn vriend vastgegrepen en door één van de mannen met een stuk hout op het hoofd geslagen. Hierna werd hij beroofd en uit de woning gezet.

Het onderzoek in deze zaak werd overgedragen aan de Recherche van Regio West die de verdachten opspoorde en twee mannen en de vrouw arresteerden. De drie ontkennen zich schuldig te hebben gemaakt aan de beroving. Naar hun zeggen heeft de aangever tijdens hun samenkomst in de woning te Hampton Court Polder de vrouw aan haar borsten betast. Haar vriend N.L. werd hierdoor boos, waarop hij samen met de verdachte L.R. de aangever een paar klappen uitdeelden, waarna hij uit de woning werd gezet.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie werden de drie verdachten in voorlopige verzekering gesteld. Aan de aanhouding van de vierde verdachte wordt nog gewerkt.

Datum: | Bron: Dagblad Suriname | Door: Redactie