• dinsdag 31 January 2023
  • Het laatste nieuws uit Suriname

De rijkste man van Suriname is nooit gelukkig geweest?

| gfcnieuws.com | Door: Redactie

INGEZONDEN- Hij is één van de rijkste mannen van Suriname en binnen de samenleving helemaal geen onbekende. Een man met een extreem zakelijk ingesteld karakter die van elk dubbeltje een dollar of zelfs meer weet te maken.

Tijdens conversaties met hem kan hij het nooit hebben over mannenzaken zoals voetbal, boksen of fitness. Nee, hij heeft het tot vervelens toe altijd over geld.

Ik ontkom niet aan de indruk dat hij geobsedeerd is door alles wat te maken heeft met het zoveel mogelijk binnenharken van Amerikaanse dollars of euro’s.

Andere dingen interesseren hem helemaal niet en hij heeft daarvan ook geen verstand.

Het mooie

is, dat hij dat ook eerlijk toegeeft.

Toen hij als kleine jongen uit het buitenland voorgoed naar Suriname emigreerde was hij straatarm en had maar 1 doel: zo rijk mogelijk worden. En dat is hem gelukt. Hij zit zeker binnen de top 10 rijkste mannen van Suriname.

Maar is deze lieve man en goede vriend van mij ook wel gelukkig?

Deze rijkaard heeft namelijk nooit de juiste balans weten te vinden in het leven waarin geld uiteraard een zeer belangrijke factor is. Maar om gelukkig te zijn heb je veel meer nodig dan alleen veel poen.

Onder anderen een goed sociaal leven met echte vriendinnen en vrienden, een hechte band met familieleden, voldoende ontspanning, een gezond en mooi lichaam, regelmatig sporten en gezond eten.

Maar daar had en heeft hij nooit tijd voor, alles draait om geld verdienen en hard werken.

Nu hij richting de zestigjarige leeftijd opgaat is deze steenrijke Surinamer zo goed als impotent, heeft geen libido, geen echte vrienden maar alleen geldbeluste opportunisten om zich heen, zijn huid is sterk verouderd en zuipt hij dagelijks zijn lever de vernietiging in.

Als ik hem vraag of hij echt gelukkig is, wat ik vaker doe, geeft hij altijd een eerlijke reactie. Hij zegt nog nooit gelukkig te zijn geweest.

R. Pinas

DISCLAIMER: Publicatie van ingezonden stukken houdt niet in dat de GFC Nieuwsredactie het eens is met de inhou

| gfcnieuws.com | Door: Redactie