• maandag 20 September 2021
  • Het laatste nieuws uit Suriname

De influencer-zus van Cristiano Ronaldo, 43, met longontsteking naar ziekenhuis gebracht na Covid

Datum: | Bron: dagblad suriname | Door: Redactie

De zus van Cristiano Ronaldo is met een longontsteking in het ziekenhuis opgenomen vanwege complicaties in haar strijd tegen Covid.

Katia Aveiro, 43, onthult dat ze in het ziekenhuis ligt op haar geboorte-eiland Madeira in een Instagram-post.

Ze wordt behandeld in het Dr. Nelio Mendonca-ziekenhuis, dezelfde plaats waar Cristiano’s liefhebbende moeder naartoe werd gebracht voor een spoedoperatie na haar beroerte vorig jaar.

Cristiano Ronaldo testte in oktober vorig jaar tweemaal positief op het virus, hoewel hij asymptomatisch was.

Nu zangeres-influencer Katia, die nu het grootste deel van de tijd in Brazilië woont, zegt naast een foto van haar in bed aan een infuus: ‘Dit is het laatste type publicatie dat ik zou willen schrijven. Ik ben gegrepen door dit verdomde virus. Ik testte positief op 17 juli en zit sindsdien in thuisisolatie. Het ging goed met me, weinig symptomen en ik volgde het protocol.’

In oktober 2020 onthulden de Portugese voetbalautoriteiten, dat Cristiano Ronaldo positief was getest op coronavirus.

Hij werd gemeld asymptomatisch te zijn, maar ging in isolatie. Het kwam slechts enkele dagen nadat de vijfvoudig winnaar van de Ballon d’Or voor Portugal speelde tegen Frankrijk in de Nations League en Spanje in een vriendschappelijke interland.

Ronaldo verliet onmiddellijk het nationale team nadat hij zijn positieve test had teruggegeven.

Ronaldo’s resultaat leidde tot een nieuwe testronde voor de rest van de ploeg, die allemaal negatief testten.

Afgelopen oktober haalde Katia de krantenkoppen nadat ze het positieve resultaat van Cristiano’s coronavirus leek te verpesten in een bizarre tirade.

Ze luchtte haar woede nadat bleek dat de aanvaller van Juventus een ander laboratorium had gevraagd om hem op Covid te testen na twee positieven in het laboratorium dat de Portugese FA gebruikte.

Een andere niet-labtest na zijn eerste positieve zou niet overtuigend zijn teruggekomen toen ze haar opmerkingen maakte.

Ze maakte vervolgens een kalmere toon door op sociale media aan te dringen dat ze het coronavirus respecteerde, maar beweerde dat er andere ziekten en gezondheidsproblemen waren die op dezelfde manier moesten worden gerespecteerd.

Ze zei destijds: ‘Ik heb echt respect voor dit virus en ik zou nooit het tegenovergestelde zeggen.

‘Maar ik ben het er niet mee eens om de wereld tot stilstand te brengen.

    Datum: | Bron: dagblad suriname | Door: Redactie