booked.net

   

booked.net

Het laatste nieuws uit Suriname

Workshops kers op taart bij komst Woiski vs Woiski

Publicatie datum: 25-06-2019 | Bron: De Ware Tijd

Een voorbeeld daarvan is het muziektheaterstuk 'Woiski vs Woiski' dat op 5 juli in première gaat in Thalia. Toneelgenootschap Thalia en Anco Productions houden op 10 juli verschillende workshops en netwerksessies voor acteurs, muzikanten, licht- en geluidstechnici, directeuren, organisatoren en producenten in de culturele sector. De seminars worden verzorgd in samenwerking met de ervaren collega's van het Amsterdamse muziektheatergezelschap Orkater en het Bijlmer Parktheater.

"Een buitenkansje", vindt Ann Hermelijn van Anco Productions deze workshops. "Wij zijn al helemaal blij dat we 'Woiski vs Woiski' mogen aanbieden aan het Surinaamse publiek, maar dit is de kers op de taart. Het is heerlijk dat onze eigen talenten en werkers hun kennis en vaardigheden kunnen verrijken en ervaringen kunnen uitwisselen met vakgenoten.

Dit is de ultieme win-winsituatie!" De levens van Max Woiski senior en junior staan centraal in de muzikale theatervoorstelling 'Woiski vs Woiski', bekend van de hits 'BB met R' (Woiski Sr.) en 'Rijst met Kouseband (Woiski Jr.). Hermelijn legt wel uit dat de workshops bedoeld zijn voor gevorderden in het vak. "Er vindt een voorselectie plaats en na de workshop is er een netwerklunch."   Tweet  Gerelateerde artikelenGrande dame theater ontvangt ‘Woiski vs Woiski’Manoushka Breeveld met ‘Woiski vs Woiski’ in SurinameRECENSIE: Woiski vs Woiski Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina.

Publicatie datum: 25-06-2019 | Bron: De Ware Tijd

Ga terug Ga naar artikel

Net Binnen

booked.net

    

booked.net