booked.net

   

booked.net

Het laatste nieuws uit Suriname

Werknemer hoort strafeis voor diefstal 30 euro

Publicatie datum: 08-11-2019 | Bron: Starnieuws

De manager verklaarde dat de vrouw op 12 april 30 euro uit haar tas heeft weggenomen. Haar wordt diefstal van geld en poging tot diefstal middels vervalste sleutel verweten. Het Openbaar Ministerie heeft op de rechtszitting van donderdag een celstraf van drie maanden en 21 dagen voorwaardelijk en een proeftijd van drie jaar geëist tegen de vrouw. De verdachte was in dienst van een callcenter en deed er financiële zaken.

Farida T. gaf aan dat er gemanipuleerd was met het beeldmateriaal, waarop de diefstal te zien is. Ze ontkent dat ze de tas heeft weggenomen.

De verdachte verklaarde dat het om iemand gaat die op haar lijkt, maar dat zij het niet is geweest. De manager legde uit dat er s inds juli 2018 steeds kasverschillen waren. Dit moest zij steeds oplossen, maar op een gegeven moment werd het te veel.

Ze besloot toen camera’s te plaatsen. Op het beeldmateriaal is ook te zien dat de verdachte in de kluis ging. De getuige vermoedt dat de verdachte haar de code heeft zien intoetsen en die had onthouden.

De manager kon niet bevestigen of de verdachte de code had gezien toen ze die intoetste. Farida T. wordt juridisch bijgestaan door advocaat Georgette Leter.

Op 5 december zal deze zaak worden voortgezet.    . . .

Publicatie datum: 08-11-2019 | Bron: Starnieuws

Ga terug Ga naar artikel

booked.net

    

booked.net

COUNTDOWN: DAYS HRS MINS SECS