booked.net

   

booked.net

Het laatste nieuws uit Suriname

Volgelingen Taiwanees cultusbeweging gemarteld door ‘levende Boeddha ’die ze verbood om te baden

Publicatie datum: 20-10-2019 | Bron: CFG Nieuws

De leider van de beweging, een vrouw die ‘levende Boeddha’ of Heilige Moeder’ wordt genoemd, martelde haar volgelingen en mochten ze zonder haar toestemming niet baden of praten. De politie pleegde een inval en redde 19 personen na de dood van een van de volgeling tijdens een ziekelijk ritueel, wordt beweerd. De afgelegen bergklooster in Nantou, Taiwan, was afgesloten door een grote rode metalen poort en omgeven door kettingomheiningen.

De cult bestond uit ruim 100 leden – tussen 2 – 80 jaar. De ‘Taiwan’s Criminal Investigation Bureau (CIB)’zegt dat het de volgelingen niet was toegestaan om een mobiele telefoon te bezitten en werden ze afgetakeld indien ze zonder toestemming spraken of poogden te vluchten. Leden van CIB namen occultisme propagandamateriaal in beslag, alsook verschillende staven, plastieken en houten stokken en metalen pijpen die gebruikt werden om volgelingen te martelen als ze in de fout gingen of tijdens rituelen om de geest zogenaamd te reinigen.

De politie-inval volgde na een maandenlang onderzoek over de beweging die in 2008 door Lin werd opgericht. Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL Delen:. .

Publicatie datum: 20-10-2019 | Bron: CFG Nieuws

Ga terug Ga naar artikel

booked.net

    

booked.net

COUNTDOWN: DAYS HRS MINS SECS