• zondag 28 February 2021
  • Het laatste nieuws uit Suriname

VHP TREKT WEER HET VELD IN: MINIMAAL 28 ZETELS IN 2025

Datum: | Bron: United News | Door: Redactie

Regeringspartij VHP blijft de teugels strak houden.

De partij van president Chan Santokhi gaat nu al van start met haar verkiezingscampagne en trekt het veld in. Het streven van de partij is om wederom als grote overwinnaar uit de bus te komen bij de verkiezingen van 2025. Het campagneteam van de VHP wordt binnenkort gepresenteerd die de campagnestrategie zal uitzetten en delen met de samenleving. De rode draad van de campagne is dat de samenleving goed geïnformeerd wordt met hetgeen de partij in regeringsverband bezig is en om de wensen en grieven van de burgers aan te horen zodat aan oplossingen gewerkt kan worden.

De VHP gaat voor minimaal 28 zetels bij de komende verkiezingen.

Met een dergelijk gewicht krijgt de partij meer armslag in een te vormen regeringsformatie om haar uitgezette ontwikkelingsplannen uit te voeren. De VHP gaat door met haar strijd om onrecht, discriminatie, corruptie en inefficiënties tegen te gaan. “De VHP heeft met haar Orange Movement grote delen van de samenleving landelijk bereikt. De VHP streeft ernaar om haar leidende rol in de huidige regering bij de komende verkiezing verder uit te bouwen, en we gaan in alle 10 districten zetels halen en we gaan voor meer dan 28 zetels”, zegt partijvoorzitter Santokhi.

De partij zal haar succesvolle campagne met onder andere meet-the-people, roadshows en slimme projecten voortzetten, maar ook nieuwe strategieën introduceren om haar boodschap goed te duidelijk te laten overkomen bij de samenleving.

Santokhi benadrukt dat de realiteit van de etnische pluraliteit, de geografische verdeling en de culturele diversiteit gezien moeten worden als een rijkdom en niet als een scheidslijn.

Voor het opbouwen van een vreedzame samenleving is verantwoordelijk leiderschap en vertrouwen een vereiste. De partij wordt klaargestoomd om mede op grond van de evaluatie van de verkiezingen en de verkiezingscampagne te starten met een nieuwe frisse en moderne campagne welke gericht is op de betrokkenheid van elke Surinamer en de versnelde ontwikkeling van ons land. “De toekomst ziet er rooskleurig uit. Het kan rooskleuriger worden als we allemaal de koers veranderen en de koers van de regering en de VHP-leider volgen, onze politiekvoering en manier van denken ook veranderen. Werken aan het creëren van een samenleving die vooruitgang boekt op het gebied van vrede en stabiliteit”, zegt Santokhi. De VHP vierde op 16 januari haar 72-jarig bestaan.

UNITEDNEWS

 

 

Datum: | Bron: United News | Door: Redactie