booked.net booked.net

 

Het laatste nieuws uit Suriname

VHP-jongeren Paramaribo willen sport stimuleren

Publicatie datum: 11-06-2019 | Bron: CFG Nieuws

Met deze activiteit hebben ze bewezen dat ze de sport een warm hart toedragen. De deelnemende teams aan dit evenement waren o.a. The Predators, Nationaal Leger Saramacca, Team Frasura Sports, SCSV Prem Joti, Tushi Boys, Team Bhai, Stoute Boys, FC Noord, Team Kleine, Team Onbekend, CHN Boys en XM- Eagles.

Na de voetbal knock-out werd het geheel feestelijk afgesloten met het uitreiken van trofeeën aan de winnaars. Er zijn ook certificaten uitgereikt aan alle teams voor hun deelname aan deze voetbal-knock-out. Er was ook gezorgd voor gevarieerde muziek.

VHP-voorzitter Chan Santokhi was ook aanwezig op dit sportevenement en heeft deelgenomen aan een penalty shoot-out. Aron Mohamed Winter, een voormalige Nederlandse profvoetballer en trainer van Surinaamse afkomst, was als bijzondere gast aanwezig. Hij speelde negen seizoenen voor Ajax, waarmee hij onder meer de UEFA Cup en de Europacup II won.

Winter speelde verder 84 interlands en maakte ook deel uit van de Nederlandse selectie die het EK van 1988 won. Uit handen van Winter mocht Santokhi een gesigneerde oranje voetbal in ontvangst nemen. Delen:.

Publicatie datum: 11-06-2019 | Bron: CFG Nieuws

Ga terug Ga naar artikel

Net Binnen

booked.net booked.net