booked.net booked.net

 

Het laatste nieuws uit Suriname

Verkiezingsprogramma NPS zo goed als rond

Publicatie datum: 10-06-2019 | Bron: Dagblad Suriname

Voorzitter Gregory Rusland: ‘Het NPS-partijprogramma wordt gedurende de komende 12 maanden beheerst door de verkiezingen. De partij is al geruime tijd bezig met het uitvoeren van verkiezingsactiviteiten. Het verkiezingsprogramma is nu zo goed als rond.’ De vorige week is er met de partijstructuren een workshop gehouden. Tijdens de gedachtewisseling werd het document verder vervolmaakt.

Verkiezingsstructuren
Volgens de vergadering is het de NPS te doen om een goed draaiende administratief-organisatorische partij te zijn. De uitbreiding van het hoofdkwartier aan de Johan Adolf Pengelstraat moet in dit kader worden gezien. Vanuit deze vesting wordt de partij met afdelingen in alle districten gecoördineerd. Naast de reguliere werkzaamheden wordt er op dit moment volop aandacht gegeven aan de Verkiezingscampagne 2020. Naar zeggen van Rusland wordt er serieus gewerkt om de verkiezingsstructuren zo efficiënt mogelijk op te zetten. Er zijn landelijk meerdere werkgroepen gevormd met algemene en specifieke taken.

Financiële middelen
De verkiezingskas van de NPS is niet wat het wezen moet. Trouwens alle partijen hebben behoefte aan financiële middelen. De voorzitter van de partij heeft doorgeven, dat anders dan voorheen, de leden in toenemende mate contribueren. Hoewel alle beetjes helpen, legt deze bron van inkomsten weinig gewicht in de schaal. ‘Verkiezingen zijn kostbaar. Het vinden van sponsors is geen makkelijke opgave. Het bedrijfsleven heeft het ook moeilijk.’

HD

Publicatie datum: 10-06-2019 | Bron: Dagblad Suriname

Ga terug Ga naar artikel

Verkiezingen 2020, Opmerkelijk, Net Binnen

booked.net booked.net