booked.net

   

booked.net

Het laatste nieuws uit Suriname

Somohardjo hekelt ronselgedrag VHP in Nickerie

Publicatie datum: 21-04-2019 | Bron: Suriname Herald

PL-voorzitter Paul Somohardjo zei vrijdagavond tijdens een partijbijeenkomst in het district Nickerie het jammer te vinden dat VHP-toppers bezig zijn om PL-leden te ronselen in het rijstdistrict. Naar zijn zeggen brengen de VHP-leden in Nickerie huis-aan-huisbezoekjes aan de PL-leden. Daarnaast vertellen zij misleidende verhalen over de partij en voorzitter.

De PL-voorman gaf te kennen dat de VHP de enige partij in Suriname is die hij nooit heeft aangevallen, omdat hij dankbaar is voor het feit dat zij de PL heeft ondersteund bij de oprichting van de partij. Hij vindt het jammer dat toppers van de VHP met wie er een jarenlange band is opgebouwd zich zo gedragen tegenover zijn partij.

Indien deze aanvallen van de NDP zouden komen, zou hij het niet erg vinden, omdat het om een politieke vijand gaat. Echter, hij verwacht dit niet van de VHP. Hij noemt deze situatie onvoorstelbaar en niet kunnen. Zijns inziens moet er rekening worden gehouden met het algemeen belang en niet met het persoonlijke.

Hij doet een beroep op de politieke vrienden om de realiteit niet uit het oog te verliezen. De PL-leider is van mening dat geen enkele partij alleen in staat zal zijn om dit land te regeren. “Al heb je 28 zetels en meer; we gaan moeten bundelen om richting te geven aan dit land.” Volgens hem moeten politieke vrienden niet politiek hebzucht zijn.

Voor Somohardjo is belangrijk dat er samen gestreden moet worden om het land uit de huidige situatie te halen. Indien zaken zo gaan, wil ik bijna geloven dat de VHP van plan is om met een andere partij (doelend op de NDP) te werken zoals gezegd wordt in de wandelgangen, hield Somohardjo zijn gehoor voor.

Publicatie datum: 21-04-2019 | Bron: Suriname Herald

Ga terug Ga naar artikel

Verkiezingen 2020, Opmerkelijk, Nickerie Nieuws, Net Binnen

booked.net

    

booked.net