booked.net booked.net

 

Het laatste nieuws uit Suriname

Schade door omgevallen elektriciteitsmast vergoed

Publicatie datum: 12-06-2019 | Bron: De Ware Tijd

"Wij hebben de case volledig afgewikkeld met de klant', bevestigt Marcel Eyndhoven, waarnemend algemeen directeur van de Energiebedrijven Suriname. Hiermee bevestigt hij de uitbetaling van de taxatiewaarde van drieduizend US dollar voor het voertuig. Op 1 mei kreeg Rozenstruik de schrik van zijn leven toen een mast met trafokast op zijn auto terechtkwam in de Nieuw Weergevondenweg.

Het voertuig, met een rechtse besturing, raakte totaal beschadigd. De linkerkant van de auto kreeg de volle laag van de mast. De voorruit ging hierdoor aan diggelen.

  De man vertelde na het gebeuren aan de krant dat het op die dag flink had geregend. Hij reed met gesloten ruiten en met airconditioning aan toen hij de slag op het voertuig hoorde. De wagen kwam door het enorme gewicht direct tot stilstand.

Nadat hij zich had gewend tot EBS beloofde het bedrijf de taxatiewaarde van drieduizend US dollar toe te kennen. Voor de periode dat hij nog niet over een voertuig beschikte, mocht hij zich met een taxi verplaatsen. Het bedrijf draaide ook voor die kosten op, nadat Rozenstruik de bedragen had voorgeschoten.

Op de dag van het incident zijn door de zware regenval meerdere masten beschadigd, die de EBS niet zo lang daarvoor had geplaatst. Een buurtbewoner zei toen dat de elektriciteitspalen langs de Nieuw Weergevondenweg binnen een dag zijn geplaatst. De bodem in die omgeving is zacht, vandaar dat een aantal masten scheef kwam te staan.

  Tweet  Gerelateerde artikelenEBS: Aanleg masten voldoet aan standaardenEBS vergoedt eigenaar beschadigde auto voor 3.000 US dollarEBS-palen richten opnieuw ravage aanBetonnen EBS-mast komt op rijdend voertuig terechtBREAKING: Directeur Parmessar ontheven bij EBS Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina. . .

Publicatie datum: 12-06-2019 | Bron: De Ware Tijd

Ga terug Ga naar artikel

Opmerkelijk, Net Binnen

booked.net booked.net