Het laatste nieuws uit Suriname

Samenwerking Buza en VFS Global voor E-Visa en E-Toeristenkaart

Publicatie datum: 14-03-2019 | Bron: CFG Nieuws

Deze elektronische visaregeling zal een efficiëntere en veiligere manier bieden voor de aanvraag, afhandeling, en afgifte van visa en toeristenkaart. Het VFS Global hoofdkwartier is gevestigd in Dubai en is wereldwijd een van de grootste technologische diensten specialist voor landen op het gebied van visa- en paspoort-uitgifte- gerelateerde administratieve taken. In februari 2019 heeft het ministerie van Buitenlandse Zaken in samenwerking met VFS Global een tweedaagse e-visa workshop georganiseerd.

De delegatie van VFS Global werd toen naar Suriname begeleid door Edward Palmer, “Senior General Manager – UK Visas and Immigration VFS Global”. Waarnemend directeur Truideman bestempelde deze workshop als een van de belangrijke stappen in de aanloop naar de introductie van de elektronische visa en toeristenkaarten die het huidig systeem zal moeten vervangen. “Omdat Suriname veel te bieden heeft moet de visum en toeristen kaart procedure eenvoudig en vertrouwelijk zijn voor reizigers”, aldus Truideman.

Deze onlinedienst moet personen die wensen af te reizen naar Suriname, met name toeristen, instaat stellen om vanuit de comfort van hun huiskamer een visum of toeristenkaart aan te vragen en eveneens de betaling elektronisch te kunnen voldoen. Delen:. .

Publicatie datum: 14-03-2019 | Bron: CFG Nieuws

Ga terug Ga naar artikel

Net Binnen

The Weather Network