booked.net

   

booked.net

Het laatste nieuws uit Suriname

Rusland: “Wij houden van de NDP, maar niet van haar vernietigend beleid”

Publicatie datum: 07-11-2019 | Bron: Suriname Herald

Wij houden van de NDP, maar niet van haar vernietigend beleid,” zei NPS-voorzitter Gregory Rusland, gisteren in Welgelegen tijdens een kon makandra en de installatie van de werkgroep ‘Het Groene Leven’. “Niet dat we niet van de NDP houden, maar de afgelopen negen jaar heeft ze een vernietigd beleid teweeggebracht,” benadrukte Rusland.

De NPS-voorzitter zei dat het land uit de grootste problemen gehaald moet worden, waarin het nu zit.

“We moeten bundelen om een goed resultaat te behalen op de verkiezingsdag. De huidige regering schroomt er niet voor om de wetten van het land aan te passen en nieuwe wetten te maken ten voordele van haar eigen belang. En deze verzieking van de wetgeving moet een halt worden toegeroepen,” zei Rusland.

Ivanildo Plein, voorzitter van het afdelingsbestuur Paramaribo, zei tijdens zijn toespraak dat het geen geplaveide weg zal zijn. Er zullen volgens hem hobbels zijn. “En die moet u overbruggen. Laten wij één gemeenschappelijk doel voor ogen hebben. En dat is ervoor te zorgen, dat de NPS weer in het machtscentrum komt en het volk gevrijwaard wordt van de grote ellende die er nu is.” 

Plein stelde dat de NPS in Welgelegen een redelijk goede beurt heeft gemaakt in aanloop naar de verkiezingen. “Laten we gaan voor nog meer winst. Er is enorm veel braakterrein in Welgelegen, dat benut moet worden.” Hij zei dat er ondersteuning geboden moet worden aan de ressorten die minder sterk de verkiezingen ingaan.

Publicatie datum: 07-11-2019 | Bron: Suriname Herald

Ga terug Ga naar artikel

booked.net

    

booked.net

COUNTDOWN: DAYS HRS MINS SECS