Het laatste nieuws uit Suriname

Ritfeld en Truideman trekkers van Frambo-Nederland

Publicatie datum: 10-02-2019 | Bron: Starnieuws

De Nationale Partij Suriname (NPS) krijgt op weg naar de verkiezingen ondersteuning van Frambo-Nederland. Het gaat om een initiatief van sympathisanten in Nederland, die de visie en missie van de moederpartij onderschrijven en ondersteunen. De trekkers zijn John Ritfeld en Glenn Truideman. 

Tijdens een bijeenkomst zijn actiepunten en initiatieven besproken die verder zullen worden uitgewerkt. NPS-voorzitter Gregory Rusland, was via live verbinding aanwezig en ging in op vragen van de aanwezigen.

De politicus waardeert de inspanningen en betrokkenheid van Frambo-Nederland. Hij staat open voor intensief contact, meldt de NPS in een persbericht. 

Frambo-Nederland wil zoveel Surinamers in Nederland betrekken, die zich verbonden voelen met het thuisland en NPS een warm hart toedragen. De betrokkenheid kan zowel in materieel als geestelijk opzicht zijn zoals meedenken over het evalueren en aanscherpen van de huidige partij doelstellingen, het samenstellen van verkiezingsprogramma, het invulling geven aan de uitvoering daarvan en het ondersteunen van de actuele politiek van de NPS. 

 

Publicatie datum: 10-02-2019 | Bron: Starnieuws

Ga terug Ga naar artikel

Net Binnen, Opmerkelijk

The Weather Network