Het laatste nieuws uit Suriname

Ravaksur wil praten over belastingverlichting

Publicatie datum: 14-03-2019 | Bron: De Ware Tijd

De minister wordt eraan herinnerd dat er reeds een afspraak was om te praten over aanpassing van de belastingvrije voet en de belastingschijven voor de werkende klasse. Echter, deze vervolgvergadering heeft geen voortgang gehad. ln het donderdag verstuurde schrijven van voorzitter Robby Berenstein is eveneens aangegeven dat de belastingdruk aanzienlijk is verhoogd door de invoering van de rij -en voertuigenbelasting.

Ravaksur wil daarom de totale belastingdruk te verlagen. De raad schrijft verder dat vele werkers teneinde raad zijn en maatregelen eisen die de koopkracht kunnen verbeteren. Hierdoor heeft de vervolgvergadering een nog spoedeisender karakter dan voorheen.

Ravaksur wil op korte termijn ontvangen worden door minister Hoefdraad om concrete belastingverminderende afspraken te maken.   Tweet  Gerelateerde artikelenCOMMENTAAR: BelastingdrukRavaksur beklemtoont noodzaak belastingverlichtingRavaksur brengt belastingverlichtende maatregelen weer op agendaIn juli meer duidelijkheid over introductie btw‘Regering neemt volk in de maling’ Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina. .

Publicatie datum: 14-03-2019 | Bron: De Ware Tijd

Ga terug Ga naar artikel

Net Binnen

The Weather Network