Het laatste nieuws uit Suriname

Quota doneert SRD 100.000

Publicatie datum: 15-03-2019 | Bron: De Ware Tijd

De organisatie trakteert gewoonlijk op 14 maart, tal van sociale instellingen. Op haar 22ste verjaardag is een totale donatie van SRD 100.000 geschonken aan twintig verschillende sociale instellingen. De club is onderdeel van een internationaal netwerk verspreid over vijf continenten.

"Naast onze eigen jaardag, gedenken wij ook het 100-jarig bestaan van de moederorganisatie, Quota International. Vandaar het mooie bedrag dat wij hebben gedoneerd", vertelt de president van de club, Arianne de Bye. De gelden die zijn gedoneerd komen voor een groot gedeelte uit de jaarlijks terugkerende fundraisingactiviteit van de club.

"De gelden die wij hebben geschonken zijn niet alleen van bedrijven, personen en andere organisaties afkomstig, maar komen ook uit de opbrengst die is opgehaald tijdens de Quota Men Cook Out die jaarlijks meer dan vierduizend bezoekers trekt", vertelt De Bye. De instellingen zijn bijzonder blij met het geld. Stichting Wiesje zal nieuw linnengoed aanschaffen voor de woonopvang en Stichting Moederhart Nickerie gaat verder met de renovatie van haar keuken om zo armoede te bestrijden. Ook de Louise Brailleschool, een school voor blinden en slechtzienden, mocht een donatie in ontvangst nemen.

  Tweet  Gerelateerde artikelenQuota International Suriname schenkt aan sociale instellingen Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina. . .

Publicatie datum: 15-03-2019 | Bron: De Ware Tijd

Ga terug Ga naar artikel

Net Binnen

The Weather Network