Het laatste nieuws uit Suriname

Puwa Nani semi-kampioen NGVB/TAS

Publicatie datum: 11-04-2019 | Bron: Dagblad de West

Sentea presteerde het om als nieuwkomer in de competitie meteen kampioen te worden en mee te doen aan het Lidbondentoernooi. Ook Puwa Nani zal voor het eerst meedoen aan het toernooi. Zondag was het een volkomen ongelijke strijd waarbij Puwa Nani goed gebruik maakte van de numerieke minderheid van Armada.

De tegenstander trad aan met negen man, maar voldeed haar sportieve  plicht door de wedstrijd toch uit te spelen. In de twaalfde minuut zorgde Leandro Misidjan voor de openingstreffer. Het werd 4-0 door twee doelpunten van Rayih van Egten en Aleandro Beeldstroo.

Nog voor de rust vond Cijem Fraser het net voor Armada. Met nog twee treffers van Misidjan en een van Van Egten trok Puwa Nani de stand naar 7-1. Misidjan en Van Egten werden de topscorers van de competitie, terwijl George Kadosoe van Sentea werd uitgeroepen tot de minstgepasseerde doelman.

Trainer Brain Chin See Chong van Puwa Nani zag met de tweede plek en deelname aan het Lidbondentoernooi een droom eindelijk in vervulling gaan. Hij nam samen met aanvoerder Jason Hoepel de semi-trofee in ontvangst uit handen van NGVB-secretaris John  Muntslag. Eindstand na tien wedstrijd per team: 1.Sentea 25 punten; 2.Puwa Nani 21 punten; 3.Real Amek 20 punten; 4.Ispeak 12 punten; 5.

Real Amek 4 punten en 6. TAS 2 punten. .

Publicatie datum: 11-04-2019 | Bron: Dagblad de West

Ga terug Ga naar artikel

Net Binnen, Sport

The Weather Network