Het laatste nieuws uit Suriname

Politievoertuig uitgebrand

Publicatie datum: 15-04-2019 | Bron: De Ware Tijd

Nadat we zijn uitgestapt, is het op een gegeven moment erger geworden”, zegt een nogal kalme agent Vijai Chotoe in gesprek met de Ware Tijd. Hij en een collega kregen maandagmiddag de schrik van hun leven toen het politievoertuig waarin ze zaten plotseling in brand vloog aan de Wagenwegstraat. De oorzaak is nog niet duidelijk.

Chotoe zegt dat hij en zijn collega geen idee hadden dat het zo erg was. Na de rookontwikkeling besloten de agenten te gaan kijken wat het probleem is. "We hebben de motorkap opengedaan, maar ik zag meer rookontwikkeling en plotseling zagen we vlammen", vertelt hij.

Zowel Chotoe als de andere politieambtenaar die in het voertuig zaten, zijn ongedeerd gebleven. "Ik heb dit voor het eerst meegemaakt, maar er is niets met ons gebeurd. We waren op tijd uit het voertuig", aldus de politieman. De brandweer was er relatief snel bij.

Door de bluswerkzaamheden was het verkeer geruime tijd gestremd. De afdeling Forensische Opsporing is intussen ingeschakeld om verder onderzoek te doen in deze zaak.   Tweet  Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina.

Publicatie datum: 15-04-2019 | Bron: De Ware Tijd

Ga terug Ga naar artikel

Net Binnen

The Weather Network