Het laatste nieuws uit Suriname

Politie zoekt familie overledenen

Publicatie datum: 10-08-2018 | Bron: De Ware Tijd

Het gaat om lichamen van vooral dak- en thuislozen. Er lagen meer lijken in het mortuarum, maar na een oproep enkele maanden geleden door de politie hadden verschillende nabestaanden zich gemeld. Er resten nu nog zeven stoffelijke overschotten.

Het hoofd van de afdeling Voorlichting van de politie, Humphrey Naarden zegt dat ook in het verleden nabestaanden het hebben laten afweten. De voornaamste reden zijn de kosten voor de uitvaart. Naarden: "Er zijn ook andere factoren, maar vaak zijn mensen bang om voor de kosten op te draaien.

We hopen dat met onze oproepen nabestaanden hun verantwoordelijkheid nemen. Zij zullen ook de kosten vanopslag in het mortuarium moeten betalen, maar daarvoor kan een betalingsregeling getroffen worden. Het zou kunnen dat de mensen niet weten om wie het gaat, vandaar de bekendmaking.

Er zal wel familie zijn die deze informatie tegenkomt. Het is nu wel onze laatste oproep, want hierna worden de lichamen begraven."   Tweet  Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina. .

Publicatie datum: 10-08-2018 | Bron: De Ware Tijd

Ga terug Ga naar artikel

Net Binnen